Tilbud!

SolidGear Ocean sikkerhedssko m/hurtigluk S1P 36

Original price was: 2.063 kr..Current price is: 1.248 kr..

Beskyt dine fødder med SolidGear Ocean sikkerhedssko – letvægt, skridsikker og med hurtigluk system. Perfekt til den travle arbejdsdag.

Køb her

Varenummer (SKU): 9403900078319677 Kategori:

SolidGear Ocean sikkerhedssko med hurtigluk er det ultimative valg for dig, der ikke går på kompromis med hverken sikkerhed eller komfort. Disse sko er designet til at give dig den bedste beskyttelse under enhver arbejdssituation, samtidig med at de sikrer, at du føler dig godt tilpas hele dagen lang.

Med en kombination af pouring polyurethan teknologi i mellemsålen og en tynd gummiydersål er disse sikkerhedssko lette, holdbare og fleksible. Du vil næsten glemme, at du har sikkerhedssko på, da de er så behagelige at have på. Overdelen med skalfunktionalitet giver dig den rette støtte og sikrer en perfekt pasform til dine fødder.

SolidGear Ocean sikkerhedssko er certificeret med S1P sikkerhedsstandard, hvilket betyder, at de beskytter dig mod stød, punktering og skridsikkerhed. Du kan arbejde trygt og sikkert uden at bekymre dig om potentielle farer på arbejdspladsen.

Den hurtigluk-funktion gør det nemt og hurtigt at tage skoene af og på, så du sparer tid og besvær i din arbejdsdag. Du kan fokusere på dit arbejde og være effektiv uden at blive generet af besværlige sko.

SolidGear Ocean sikkerhedssko er ikke bare en investering i din sikkerhed, men også i din komfort. Med deres stilfulde design og høje funktionalitet er de det perfekte valg for dem, der ønsker det bedste af begge verdener. Gør dit valg for kvalitet og tryghed – vælg SolidGear Ocean sikkerhedssko med hurtigluk, og oplev en ny standard for sikkerhedssko.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “SolidGear Ocean sikkerhedssko m/hurtigluk S1P 36”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.