Tilbud!

Jalas Tio sikkerhedssko m/hurtigluk S1 SRC 2058-35

Original price was: 3.001 kr..Current price is: 1.744 kr..

Opdag den ultimative beskyttelse og stil med Jalas Tio sikkerhedssko. Uovertruffen kvalitet, komfort og sikkerhed i hvert skridt. Besøg os nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 9403900080688083 Kategori:

Du stråler af professionalisme og selvtillid, når du bevæger dig rundt på arbejdet iført Jalas Tio sikkerhedssko med hurtigluk. Disse sko er ikke bare en nødvendighed for sikkerheden, de er et statement om din dedikation til at yde dit bedste hver eneste dag.

Med en høj beskyttelsesklasse (S1) er Jalas Tio sikkerhedssko pålidelige og robuste, så du kan fokusere på dit arbejde uden at bekymre dig om din sikkerhed. Den innovative RPU-ydersål og overdel af CPU med struktur, mikrofiber og tekstil sikrer ikke kun holdbarhed, men også enestående komfort hele dagen.

Det, der virkelig adskiller Jalas Tio sikkerhedssko fra andre, er den stabile TIO-sål (Three In One). Denne unikke sål er designet specielt til at beskytte dine fødder mod langsigtede skader og sikre, at du kan gå og stå i timevis uden ubehag. Den ultimative blødhed og komfort, kombineret med enestående beskyttelse, gør disse sko til den ideelle følgesvend på din arbejdsdag.

Med et elegant design og en praktisk hurtiglukmekanisme er Jalas Tio sikkerhedssko ikke kun funktionelle, de er også stilfulde og lette at tage af og på. Tag din professionalisme til næste niveau med disse sko, der er skabt til dem, der kræver det bedste.

Invester i din sikkerhed og komfort med Jalas Tio sikkerhedssko med hurtigluk. Lad dine sko være en forlængelse af din dedikation til dit arbejde og gå selvsikkert gennem din arbejdsdag med stil og tryghed. Din professionelle fremtoning fortjener det bedste – og det får du med Jalas Tio sikkerhedssko.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jalas Tio sikkerhedssko m/hurtigluk S1 SRC 2058-35”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.