Tilbud!

Mascot Oro Footwear Industry Sikkerhedssko F0073-902

Original price was: 1.249 kr..Current price is: 937 kr..

Beskyt dine fødder med stil og komfort i Mascot Oro sikkerhedssko. Robuste materialer og innovativt design sikrer sikkerhed og holdbarhed.

Køb her

Varenummer (SKU): 5348500983515154 Kategori:

Mascot Oro Footwear Industry Sikkerhedssko F0073-902 er den ultimative kombination af stil, komfort og sikkerhed. Disse sikkerhedssko er designet med tanke på de krævende miljøer, hvor din sikkerhed er afgørende, samtidig med at du ønsker at se godt ud.

Det ergonomisk formede aluminiumtåkappe beskytter dine fødder på en større overflade og giver dig den nødvendige beskyttelse uden at gå på kompromis med komforten. Du vil ikke opleve nogen gener, når dine fødder bøjer sig, takket være den innovative konstruktion.

Sålen er lavet af et slidstærkt PU/gummi-materiale, der er specielt udviklet til at modstå ekstreme forhold. Den er varmebestandig op til 300 grader Celsius, hvilket gør disse sko ideelle til arbejde i varme omgivelser.

Med Mascot Oro Footwear Industry Sikkerhedssko F0073-902 får du ikke kun den nødvendige beskyttelse, men også en stilfuld sko, der skiller sig ud fra mængden. Den er designet med fokus på både funktionalitet og æstetik, så du kan føle dig godt tilpas, uanset hvor du befinder dig.

Tag dine skridt med selvtillid og stil med Mascot Oro Footwear Industry Sikkerhedssko F0073-902. Lad dine fødder opleve den ultimative kombination af sikkerhed, komfort og stil, og gør dig klar til at imponere både på og uden for arbejdspladsen. Nu kan du arbejde med ro i sindet, velvidende at dine fødder er beskyttet af det bedste inden for sikkerhedssko.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Mascot Oro Footwear Industry Sikkerhedssko F0073-902”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.